Veel gestelde vragen

Wij geven alvast antwoord op alle veel gestelde vragen

Bestellen en betalen

Welke mogelijkheden zijn er om te bestellen?

Je kan in onze winkel in Barendrecht terecht om verf en verfbenodigdheden te kopen.

Onze openingstijden zijn:
Maandag tot en met vrijdag: 07:30 tot 17:00

Hoe kan ik betalen?

Je kan afrekenen in onze winkel door te pinnen of contant te betalen.

Kan ik achteraf betalen?

Nee, je kan alleen betalen in onze winkel als je de verf en / of verfbenodigdheden in de winkel komt kopen en afrekenen.

Retourneren en ruilen

Kan ik mijn aankoop retourneren of ruilen?

De meeste ongebruikte producten kun je binnen 60 dagen retourneren en dan krijg je gewoon je geld terug. De datum op de kassabon is het bewijs. Heb je een op kleur gemengde verf besteld dan is het helaas niet mogelijk om deze verf te retourneren.

Advies

Kan ik advies krijgen over mijn verfklus?

Heb je hulp of advies nodig bij de keuze van het juiste product? Vraag het aan onze specialisten in de winkel. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en met je mee te denken.

Hoe vind ik de juiste kleur?

Je kan alle (op kleur gemengde) verf en verfbenodigdheden bij ons kopen in onze winkel in Barendrecht. Online is dit helaas nog niet mogelijk. We hebben kleursamples en kleurwaaiers in de winkel, maar je kunt ook zelf een sample van een kleur meenemen zodat wij die exacte kleur op maat kunnen mengen voor je.

Ik twijfel over de juiste verfkleur

Twijfel je over de juiste verfkleur? Kom naar de verfwinkel in Barendrecht met het materiaal waarmee de verfkleur moet matchen. Bekijk onze kleurenwaaier om tot de juiste keuze van de verf te komen.