Verfrollers

Compleet assortiment

Verfrollers kopen bij Versluis 

Voor een mooi eindresultaat heb je een goede verfroller nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste verfroller voor de juiste klus kiest. Welke verfroller je nodig hebt is afhankelijk van je ondergrond en de verf waar je mee werkt.

Welke verfroller heb ik nodig?

Afhankelijk van de klus, kies je de best passende verfroller uit ons brede assortiment. Bijvoorbeeld voor grond- en lakverf kies je een fijne roller, en voor muur- en structuurverf een grovere. Wat er ook geschilderd gaat worden, en op welke ondergrond, Versluis heeft de professionele verfrollers en verfbeugels voor iedere toepassing.

 

Lakrollers

Met een lakroller ga je voor een mooi en glad resultaat. Je kunt kiezen uit twee soorten lakrollers: vachtrollers en schuimrollers. een schuimroller neemt zeer goed verf op, waardoor je minder vaak in de verf hoeft te rollen. Druk niet te hard met de schuimroller, dan krijg je luchtbelletjes in je lak. Een vachtroller is verkrijgbaar in verschillende haarlengtes. Met een gladde ondergrond heb je een korte haar nodig op je vachtroller. Voor een ruwe ondergrond gebruik je het beste een langere haar zodat de verf ook goed tussen de diepere delen komt.

Rollers voor beitsen en oliën 

Beitsen en oliën gaat een stuk efficiënter als er gewerkt wordt met de juiste rollers. Gebruik voor beits een (kleine) vachtroller voor het beste resultaat. Ook voor olie kan heel goed een roller ingezet worden. Vraag in de winkel naar de beste roller voor jouw klus.

Structuurverfrollers

Als je structuur wilt aanbrengen op een gladde muur, dan kun je dat doen met structuurverf en een structuurverfroller. Deze herken je meestal aan zijn gele kleur en de typerende structuur van de rol natuurlijk. Er zijn verschillende gradaties in structuur te krijgen, welke structuurverfroller het meest geschikt is hangt af van je smaak, maar ook van de ondergrond. Schilder je een muur die al flink wat oneffenheden kent, gebruik dan een grove structuur om die oneffenheden te maskeren.

Verfrol accessoires 

De beugel is minstens net zo belangrijk als de roller zelf. Daarom bieden we voor ieder wat wils: de softgrip verfrolbeugel bijvoorbeeld voor een prettig houvast, of een extra lange verfrolbeugel om ook de wat moeilijkere plekjes te kunnen bereiken. Kun je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons even weten. We helpen je graag verder!

 

Voor verfrollers ga je naar Versluis

Uw verfwinkel voor deskundig advies