Verf

In iedere kleur en voor elk project de juiste verf

Bij Versluis vind je voor iedere klus de juiste verf, in veel merken (0.a. de A-merken SIKKENS, SIGMA en ONE by HISTOR, Drost Coating, Van Schildt en het eigen merk Mondial) en kleuren. Alle verf kan naar wens worden gemengd. We bieden een passende oplossing voor ieder budget. Weet je het nog niet precies? Geen probleem, we helpen je graag verder met het juiste verfadvies.

Je kunt bij Versluis jouw kleur natuurlijk gewoon uit de kleurenwaaier bestellen, of je neemt het materiaal mee waarbij de verfkleur moet “matchen”.

Wil je graag je muur in dezelfde kleur verven als dat leuke kussentje op de bank? Neem dan gerust een  plat voorwerp mee naar de winkel, dan scannen wij de kleur, en mengen de verf in exact de kleur van jouw voorwerp. Deze scan kunnen wij alleen uitvoeren van platte voorwerpen (geen glazen voowerpen)

Verf voor alle ondergronden

Bij Versluis kan je o.a. de volgende typen verfkopen: lakken, grondverf & primer, muurverf & latex, beits & vernis, metaalcoatings, oliën, en specialties zoals betonverf, bootlakken e.d.

Lakken

Lak biedt een optimale bescherming tegen vuil, vocht en heftige weersomstandigheden. Lak zorgt er ook voor dat het oppervlak kras- en slijtvast wordt.

Lak gebruik je bijvoorbeeld voor meubels, vloeren, deuren, kozijnen, je schutting of tuinspullen. Het is van belang dat je de juiste lak kiest bij de juiste omstandigheden. Een binnenlak is een verf op waterbasis, geeft minder geur af en droogt sneller. Een buitenlak is op basis van terpentine en biedt uitstekende bescherming tegen weer en wind. Kies daarom altijd de juiste lak bij je klus.

Ook niet onbelangrijk is de ondergrond. Er zijn lakken voor hout, kunststof, glas, tegels en metaal. Weet je niet helemaal zeker welke lak je nodig hebt? Vraag dan gewoon advies bij ons in de winkel!

Grondverf en primer

Voor het beste resultaat gebruik op je onbehandeld materiaal eerst een grondverf of primer. Zo voorkom je dat je verf of laklaag intrekt, waardoor het resultaat mooier egaal is en je minder lak nodig hebt. Ook zorgt een goede grondverf voor een betere hechting, waardoor je minder lagen hoeft aan te brengen en je langer plezier hebt van het resultaat van je verfklus. Voor metaal en kunststof gebruik je een primer. Vraag in de winkel naar de juiste grondverf of primer voor jouw specifieke klus.

Muurverf en latex

De naam zegt het al, muurverf is voor op de muur. We hebben muurverf van verschillende A-merken zoals Sikkens, Drost en Van Schildt, en van onze eigen merk Mondial, zodat er altijd keus genoeg is voor ieder budget.

Muurverf komt in allerlei soorten. Zo kun je structuurverf gebruiken voor een muur met reliëf, of kies je ultradekkende matte muurverf voor een perfecte matte afwerking in één keer. Alles is mogelijk en uiteraard in iedere kleur naar wens gemengd in de winkel.

Beits en vernis

Met beits breng je een transparante of dekkende laag aan die gedeeltelijk het hout in dringt. Hierdoor is het hout extra beschermd tegen invloeden van buitenaf, zodat het veel langer mooi blijft. Heeft het hout veel te verduren? Dan is beits of vernis een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan houten vloeren, kasten, tuinhuisjes of je schutting, met beitsen geef je het hout een mooie uitstraling en langere levensduur.

Heb je nu binnenbeits, buitenbeits, houtbeits of tuinbeits nodig? Vraag in de winkel advies voor jouw specifieke klus.

Overige toepassingen

Naast lak, grondverf, muurverf en beits kan je ook terecht in de verfwinkel van Versluis voor je speciale projecten. We hebben ondere andere alle soorten metaalcoatings, oliën, betonverf en bootlakken, dus echt alles voor iedere klus!

 

SIKKENS

Drost Coatings

MONDIAL

VAN SCHILDT

SIGMA Coatings

ONE by HISTOR

Voor verf ga je naar Versluis Barendrecht

Uw verfwinkel voor deskundig advies