Plamuur en vulmiddelen

Alle oppervlaktes strak

Plamuur bij Versluis 

Met ons assortiment bij Versluis is het opvullen en glad maken van kleine defecten zo geklaard. Een gaatje of scheurtje in de muur is zo weggewerkt met de juiste plamuur. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies wat de klusser nodig heeft bij het herstellen van defecten.

Vulmiddelen en plamuur

Vulmiddel of plamuur in onze winkel kopen? Bij Versluis bieden we diverse vulmiddelen en plamuur aan voor elke klus. Vulmiddelen en plamuur zijn bedoeld om kleine oneffenheden op te vullen en deze vervolgens glad te strijken. De soorten plamuur verschillen afhankelijk van het materiaal wat je wilt opvullen en glad maken. Plamuur wordt vaak gekozen bij het opvullen van hout, gipsplaten en overig gips. Voor metaal, aluminium, beton, polyester en diepere beschadigingen hebben we andere soorten vulmiddelen. Weet je niet welk vulmiddel je moet kiezen? Ons team in de winkel helpt je graag verder.

Zo gebruik je plamuur van Versluis

Voor een ondiepe beschadiging gebruik je het beste plamuur. Plamuur werkt goed tot een aantal millimeters dik. Omdat plamuur iets kan krimpen kun je diepere beschadigingen het beste in meerdere lagen aanbrengen. Wil je hout repareren met een diepere beschadiging dan 1 a 2 centimeter? Gebruik dan een houtvuller.

Maak voordat je begint het oppervlak goed schoon en droog, en schuur de ondergrond licht op. Zorg dat het oppervlak goed stofvrij is, en breng dan plamuur aan met een plamuurmes. Vul je beschadiging gelijkmatig op in laagjes van één millimeter. Voordat je gaat schilderen schuur je het oppervlakte nog even helemaal glad om kleine oneffenheden in de plamuur te verwijderen.

Onze vulmiddelen en plamuurmerken

Bij Versluis bieden we diverse soorten vulmiddel- en plamuurmerken aan in de winkel. Denk aan een cementpoeder van Ceba, welke geschikt is voor het opvullen van steen en gips. Een verharder van Mondial die geschikt is voor metaal of een polyesterplamuur van Alabastine. Vraag gerust om meer informatie in de winkel voor een zo glad mogelijk resultaat.

Voor alle reparaties en voorbereidingen kom je naar Versluis

Laat je gratis adviseren in de verfwinkel