Bij Versluis vind je de beste verf voor binnen en buiten

25 april 2022 om 09:07

De medewerkers hebben veel kennis van de producten van Sigma Coatings geven een goed advies geven en kunnen uw vragen
beantwoorden. U wordt geholpen de juiste productkeuze te maken geschikt voor het oppervlak dat u wilt gaan schilderen. Met de juiste producten, uitleg over de klus en de geschikte non-paint materialen (kwasten, rollers, afplaktape etc.) krijgt u het beste resultaat!

Lak voor buiten

Buitenlak is geschikt voor alles aan en rondom het huis. Denk aan kozijnen, buitendeuren en tuinhuisjes. Met de juiste buitenlak beschermt u het oppervlak tegen schadelijke weersinvloeden door bijvoorbeeld zonlicht, regen of hagel.

Lak voor binnen

Binnenlak wordt gebruikt om het houtwerk te beschermen en te verfraaien. Bescherm uw kozijnen, deuren of meubels tegen krassen, slijtage of tegen de schadelijke invloed van o.a. huidvetten. Voor binnen wordt verf op waterbasis geadviseerd, vanwege zijn snelle droging. Daarnaast is het geurarm.

Muurverf binnen

Binnenmuurverf kunt u gebruiken om uw huis op te frissen of om sfeer te creëren door het toevoegen van kleur. Sigma muurverven zijn in alle kleuren te mengen bij uw verfspecialist. Belangrijk is dat een muurverf makkelijk aan te brengen en goed dekkend is

Meer nieuws