Energie besparen met tesamoll®

17 december 2021 om 07:00

Energie besparen met tesamoll®

Bespaar op jouw verwarmingskosten. Dit wordt een fluitje van een cent dankzij de tesa isolatierol voor de ramen. Warmte ontsnapt niet via de geisoleerde buitenmuren, deuren, daken of vloeren van de benedenverdieping. De koude lucht van buitenaf komt binnen via de ramen en de buitendeuren.

tesamoll® Thermo Cover

Voor de ramen bieden we raamisolatiefolie tesamoll Thermo Cover die het energie verlies tegengaat.

tesamoll® Thermo Cover is een transparante, niet-klevende isolatie voor ramen met enkelglas en biedt een dempend effect dat een tweede laag glas kan vervangen.

  • Transparante isolatiefolie voor ramen
  • Vormt een onzichtbare luchtisolatiebuffer, de isolatie is vergelijkbaar met een extra glaslaag
  • Eenvoudig en onzichtbaar aan te brengen met de bijgeleverde transparante dubbelzijdige plakband

Veel oudere huizen hebben nog altijd enkelglas en voldoen niet aan de moderne isolatienormen. De tesamoll Thermo Cover is een unieke niet-klevende isolatiefolie en werkt als een isolerend luchtkussen dat de ontbrekende tweede laag glas kan vervangen. Tegelijkertijd vermindert deze raamisolatie vervelende condensatie van de ramen. Met de meegeleverde, dubbelzijdige tape, is bevestiging snel en eenvoudig. Met behulp van een gewone föhn kun je de folie glad aanbrengen.

tesamoll Tochtstrips

Voor de deuren hebben we verschillende tesamoll tochtstrips in ons assortiment, waarmee je de kou simpel buiten de deur houdt. Je kunt kiezen uit rubberen profielen en tochtstrips van schuimrubber.

Meer nieuws