Afdekken en beschermen

Van afdekfolies en afdekzeilen tot plakplastic voor op het raam

Afdek- en beschermmateriaal 

Ga je starten met je klus? Vergeet dan zeker niet de juiste afdekmaterialen mee te nemen uit de verfwinkel. Welk beschermmateriaal je gebruikt hangt af van het soort klus. Zo gebruik je voor vloerbescherming ander materiaal dan voor het afdekken of decoreren van glas. Op de vloer gebruik je liefst een dik afdekfolie of afdekzeil, terwijl je je meubels prima kunt afdekken met een dunner folie tijdens je schilderklus. Vergeet ook niet de juiste tapes mee te nemen om je folie of zeil vast te plakken zodat het niet gaat schuiven.

Afdekfolie en afdekzeilen 

Tijdens grote schilder- of stucklussen kan het handig zijn de ondergrond te bedekken met afdekfolie of afdekzeilen. Zo kunnen meubels en vloeren met gemak beschermd worden. In onze winkel vind je verschillende soorten afdekfolie die met of zonder tape geleverd worden. Uiteraard zijn afdekfolies en onze afdekzeilen in verschillende maten verkrijgbaar. Een dekzeil of dekkleed heeft vaak metalen ogen zodat je het vast kunt maken, en is gemaakt van zware kunststof. Deze kun je gebruiken bij je klus, maar handiger en voordelig is een afdekzeil of grondzeil. Hoeft het niet zo stevig, kies dan voor een afdekfolie. Dit een dunne plastic folie die je eenvoudig gebruikt voor het afdekken tijdens het schilderen. Kies voor een variant met plakrand, of bekijk het assortiment tapes om eenvoudig je folie vast te tapen, zodat je afdekfolie netjes op de gewenste plaatst blijft.

Bekijk zelf in onze winkel welke afdekmaterialen het meest geschikt zijn voor jouw klus of neem contact op met ons winkelteam voor een passend advies.

Decoratie- en glasfolie

In onze winkel vind je ook decoratiefolie en glasfolie. Hiermee kan bijvoorbeeld een leuk printje aangebracht worden op meubelen of kan glas (deels) afgedekt worden voor privacy. Hier hebben wij bijvoorbeeld plakplastic of decofolie voor. Raamfolie is ook beschikbaar met een glas in lood print en ons decoratiefolie vind je ook in onder andere goud en zilver. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Geen idee welke product je moet kiezen? Bekijk het aanbod in onze verfwinkel, wij denken daar graag met je mee.

Vilt en antikrasmateriaal 

Maakt je stoel of tafel krassen op de vloer? De oplossing is eenvoudig! Plak een viltje of ander antikras-middel onder de poten, en je zult nooit meer krassen krijgen. Bij Versluis vind je hier meerdere opties voor, denk aan: viltnagels, antikrasblokjes, of antikrasvilt. Onze antikrasmaterialen zijn in meerdere formaten verkrijgbaar, zodat er altijd wel iets passends tussen zit voor jouw krassende meubels.

Voor afdekfolie, afdekzeil en raamfolie ga je naar Versluis

Uw verfwinkel voor deskundig advies