Kitten, lijmen en afdichten

Welke kit voor welke klus?

Kit, lijm en afdichtmateriaal 

Losse objecten bevestigen tijdens het klussen? Montagekit is hiervoor de juiste oplossing. Daarnaast kan tegenwoordig bijna alles aan elkaar geplakt worden met de juiste lijm. Moet je juist iets afdichten? Ook hiervoor ben je bij Versluis aan het juiste adres, met ons assortiment afdicht- en voegkit.

Kitten

Kitten is de ideale manier om kieren of voegen te isoleren en waterdicht te maken. Per klus zul je wellicht een andere kit nodig hebben. Gebruik bijvoorbeeld voor deuren en kozijnen een acrylaatkit en voor sanitair een voegkit zoals siliconenkit. Let vooral op de ondergrond, want voor verschillende toepassingen zijn weer verschillende soorten kit. Denk aan natuursteenkit, acrylbadenkit, openhaardenkit en nog veel meer.

In onze winkel hebben we onze kitten opgedeeld in afdicht-, voeg-, montage- en lijmkit. Weet je niet welke kit past bij jouw klus? Vraag het dan aan onze winkelmedewerker en hij/zij helpt je graag verder.

Lijmen

Lijm is een uitstekende manier om materiaal aan elkaar te plakken. Bij het kiezen van lijm houd je rekening met het materiaal wat je wilt plakken, de temperatuur waarin je aan het klussen bent en de hoeveelheid die je nodig hebt.

Klaar voor het zwaardere werk? Misschien heb je dan juist een montagekit nodig voor een supersterke hechting.

Vragen? Vraag het onze winkelmedewerker en hij/zij voorziet je van de juiste informatie.

Onze kit, lijm en afdichtmateriaal merken

Bij Versluis beschikken we over een groot aantal kit-, lijm- en afdichtmateriaal merken. Kies bijvoorbeeld voor een kit van Bison, afdichtmateriaal van Zwaluw of een lijmkit van Zwaluw Hybrifix.

Voor kit en lijm ga je naar Versluis

Uw verfwinkel voor deskundig advies