Hoe kies ik de beste verf?

05 oktober 2022 om 14:55

Iedereen wil graag de mooiste kleur én de beste muurverf. Maar hoe kies je dit nou uit? Het kiezen van de beste muurverf voor jou, is afhankelijk van veel factoren. Maar hoe weet je wat voor jouw het beste is? Jouw beste keuze is bijvoorbeeld afhankelijk van veel factoren. Heb je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren, kies dan voor een extra reinigbare variant. Bij Versluis de verfwinkel in Barendrecht kan je kiezen voor verschillende professionele merken, zoals Sigma, Sikkens, Van Schildt en Drost. Al deze merken hebben een zeer goede prijs-kwaliteits verhouding met unieke eigenschappen. Onze medewerkers adviseren en vertellen daar graag over.

De beste muurverf is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit. De kwaliteit van een muurverf/latex heeft te maken met de hoeveelheid pigment, bindmiddel en vulstof. Hoe meer van deze stoffen, des te beter is de kwaliteit van de verf. Uiteraard maken die vulstoffen een groot deel uit van het prijskaartje, maar ze zorgen ook voor een langere duurzaamheid. Dit zorgt voor het beste resultaat.

Wil jij gaan voor de beste kwaliteit, een goed advies, en een scherpe prijs voor jouw muurverf klus? Dan ben je bij Versluis in Barendrecht aan het juiste adres. Alle professionele A-Merken voor jouw, tegen de beste prijs!

Laat je adviseren

Bezoek onze vestiging in Barendrecht

Meer nieuws