Najaarskleuren

05 oktober 2022 om 15:05

Nu de bladeren vallen, is het tijd om weer naar binnen te gaan. De groene bladeren verkleuren langzaam en de zonnestralen nemen af. Om toch nog een beetje van buiten naar binnen te halen kun je de Histor kleur van 2022 “Olive Sprig” goed gebruiken. De kleur “Olive Spring” is veelzijdig grijsgroen, en staat voor veerkracht van de natuur. Het is ook de meeste gezochte kleur op Google van dit moment!

De kleuren van 2023 zijn hierop een mooie aanvulling. Aanbieders kozen voor de natuurlijke tinten. Flexa koos voor “Wild Wonder” en Sigma voor “Vining Ivy”. Door deze kleuren samen te voegen in jouw interieur, verhoogt dit het gevoel van rust en ontspanning.

Deze kleuren zijn goed te combineren met een andere trend van dit moment: goud en koper als accenten in het interieur. Je ziet dit veel in accessoires en onderstellen van meubels. Goud en koper vormen een chique en sfeervolle combinatie met groentinten, rood-bruin, en donkerblauw. Helemaal passend bij het najaar!

Wat extra, rust , ontspanning maar ook warmte en gezelligheid kan iedereen wel gebruiken in deze tijd? Kom langs bij verfwinkel Barendrecht, onze adviseurs geven je het beste advies over kleuren én kwaliteit!

Kleuradvies op maat ontvangen?

Bezoek onze vestiging in Barendrecht.

Meer nieuws