Sigma Kleur van het jaar 2024

18 september 2023 om 13:44

De kleur van het jaar 2024 voor Sigma en Histor is: Limitless (PPG1091-3)! Een frisse, warme honingbeige tint; dit grenzeloos geel is helder en intens genoeg om een power kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutral. Deze warme kleur biedt daarmee grenzeloze toepassingen!

“We betreden een nieuw tijdperk van explosieve creativiteit en verandering. Klanten gebruiken kleur op nog onconventionelere manieren dan ooit tevoren, en hebben behoefte aan een kleurenpalet dat de veelzijdigheid biedt om te werken met zowel een nieuw als een bestaand decor,” vertelt Donna Taylor, kleurexpert bij PPG. “Limitless belichaamt dit op perfecte wijze.”

Deze moderne neutrale kleur is net zo flexibel te gebruiken als zijn naam doet vermoeden, en neemt de plaats in van koele neutrale tinten zoals die de afgelopen jaren veelvuldig werden gebruikt,” aldus Donna Taylor. “De selectie van Limitless bevestigt de populariteit van warme neutrale kleuren voor het komende jaar.”

Als knipoog naar de flexibiliteit van de kleur en de bereidheid van de klanten om een nieuw creatief tijdperk te betreden, zien kleurstylisten van PPG deze kleur verschijnen in een groot aantal verschillende commerciële en residentiële ruimtes, stijlen en texturen, zowel buiten als binnen.

Omdat Limitless even goed samengaat met warme als met koele kleuren, adviseren PPG-kleurexperts deze overal te gebruiken om een ruimte de herinrichting te geven die deze verdient. Als interieurkleur werkt hij op alle vier de muren, accentmuren, sierlijsten en kasten. Voor een maximale impact raden PPG-kleurexperts aan om ook op onconventionele plaatsen te schilderen. Limitless kan worden gebruikt voor het schilderen van plafonds of alle vier de wanden en het plafond, abstracte of geometrische vormen en binnendeuren om een look te creëren die zowel uniek als trendy is.

“Zie Limitless als een frisse en energieke kijk op een neutrale kleur. Limitless kan worden gebruikt als hoofdkleur voor uw kamer of fungeren als een verfrissend contrast bij warme of koele tinten,” vertelt Donna Taylor. “Limitless kan worden aangebracht op buitendeuren en zelfs op het hele exterieur en sierlijsten van uw huis, om het nog aantrekkelijker te maken en u voor te bereiden op dat gevoel wanneer uw huis de blikvanger van het hele huizenblok is.”

“Warme neutrale tinten zijn blijvend, en vervangen koele tinten zoals grijs voor zowel doe-het-zelf- als professionele segmenten in 2024 en daarna,” aldus Donna Taylor.

Laat je adviseren

Bezoek onze vestiging in Barendrecht

Meer nieuws